Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi

Op zaterdag 29 augustus werd in Hurdegaryp het 1-ste Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi gespeeld, een gezelligheids-toernooi tussen tennisverenigingen uit onze gemeente. De verenigingen die hebben deelgenomen waren Galefjild uit Hurdegaryp, TV Trynwalden uit Oentsjerk, De Leechkamp uit Burgum en It Akkerlân uit Garyp.

Op 6 banen werden Heren Enkel (HE), Dames Enkel (DE) , Heren Dubbel (HD), Dames Dubbel (DD) en Mixed Dubbel (MD) gespeeld. Voor It Akkerlân werd deelgenomen door Klaas Jan Haanstra (HE) , Aukje Loerts (DE), Keimpe de Vries en Jan Bijlsma (HD), Anetta Rooda en Jellie de Boer (DD) en Eppie Willems en Gretha van der Meulen (MD). Het was een uitermate geslaagd en gezellig toernooi. Alhoewel we niet bovenaan zijn geeindigd hebben we ons prima geweerd en zijn we alleszins van plan om volgend jaar zeker weer van de partij te zijn. En voor de organisatie van Galefjild een dikke pluim voor dit geweldig goede initiatief en de perfecte organisatie !!

 

 

 

 

 

 

Ver peliculas online