Tennisles 2021

Beste Tennissers / sters,
We zijn van plan om op woensdag 21 april as. te starten met een nieuwe serie tennislessen.Volgens de laatste regelgeving van de KNLTB/ het RIVM is het toegestaan om met 8 spelers tegelijk (4 per baan) te spelen.
De lessen worden, net als de afgelopen jaren, gegeven door Han Homminga en de kosten bedragen 8 euro per les. Je kunt je opgeven voor een serie van 12-14 lessen die zowel voor als na de zomervakantie gegeven kunnen worden.Het is voor niet leden toegestaan om een lessenserie mee te doen zonder lid te zijn/worden.
Zouden jullie voor/op  18 april aan willen geven of je mee wil doen?Opgeven kan via mail  aan kjhaanstra@hotmail.com
Mochten je verder nog vragen/opmerkingen hebben horen wij het graag.

Namens TV It Akkerlan,
Klaas Jan Haanstrakjhaanstra@hotmail.com

Ver peliculas online