Open dag 18-04-2015

Open dag 18-04-2015

Tennis moet in Garyp weer bekend staan als een leuke sport en It Akkerlân als een gezellige club. Om dit besef te creëren houden we een open dag op 18 april. We beginnen om 13:30. Er wordt een clinic gegeven door Hessel Struik en gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De clinic is bedoeld om niet-tennissers over de streep te halen om lid te worden en/of te gaan lessen. We sluiten af met een toernooi voor leden en niet-leden!

Belangrijk: Om de open dag tot een succes te laten maken, willen je vragen om zelf ook te komen en een of meerdere niet-leden mee te nemen. Denk aan vrienden, familie, buren… Gewoon doen! Gezellig. Samen hebben we in no-time weer een actieve club en twee nieuwe banen! Like It Akkerlan opFacebook en laat je vrienden weten dat je komt via deze link.

Neem je tennisracket(s) mee!

Bekijk de foto’s

 

Ver peliculas online