Opening Nieuwe Banen Op 22 April

Opening Nieuwe Banen Op 22 April

Tennis moet in Garyp weer bekend staan als een leuke sport en It Akkerlan als een gezellige club. Om dit besef te creëren willen wij de opening combineren met een clinic. We beginnen om 14.00. De clinic wordt gegeven door Hessel Struik en gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De clinic is bedoeld om niet-tennissers over de streep te halen om lid te worden en/of te gaan lessen.

Officiële opening

Na de clinic worden de banen om 15.30 officieel geopend door Doeke Fokkema.

Belangrijk: Om de open dag tot een succes te laten maken, willen je vragen om zelf ook te komen en een of meerdere niet-leden mee te nemen. Denk aan vrienden, familie, buren… Gewoon doen! Gezellig. Samen hebben we in no-time weer een actieve club! Laat ook je Facebook vrienden weten dat je gaat via deze link.

O ja, neem je tennisracket(s) mee.

Ver peliculas online