Even voorstellen Han Homminga

Even voorstellen Han Homminga

Hoi allemaal, mijn naam is Han Homminga 31 jaar oud geboren en getogen in Leeuwarden. Vanaf komende lente word ik de nieuwe trainer van jullie club. Daarom leek het mij goed om me even voor te stellen.

Ik wil beginnen met het vertellen hoe tennis als een rode draad door mijn leven loopt. Op mijn vijfde ben ik begonnen met tennis bij Tc ’t Nylân. Naar een paar jaar bleek ik toch wat talent te bezitten en werd ik uitgenodigd bij een test dag van de KNLTB om in aanmerking te komen van bondslessen. Hier ben ik doorheen gekomen en ging hierdoor van twee keer trainen vier keer trainen. Bij het vele trainen hoort ook vele jeugd toernooien, die ik met heel veel plezier ben afgereisd.

Door de vele blessures die ik rond mijn dertiende kreeg kon ik het me niet meer opbrengen om steeds weer terug te komen. Rond mijn veertiende ben ik dan ook gestopt met het vele tennissen.

Na jaren minder met tennis bezig te zijn geweest miste ik de tennisbaan. Daarom was ik blij toen Tennisschool Tennislife mij in 2016 vroeg om tennisles te geven bij ’t Nylân in Leeuwarden. Sinds 2017 geef ik ook training bij TV Marssum en in Oude Bildtzijl. Het les geven vind ik zo leuk dat ik geen moment aarzelde toen de tennisschool mij vroeg of ik het leuk vond om in Garyp les te gaan geven. Ook heb ik jaren lang getennist op vrijdagavond met jullie oude trainer Hessel Struik.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Hoop jullie allemaal graag te zien deze zomer!

Sportieve groeten,

Han Homminga
Tennisschool Tennislife

Ver peliculas online